Industriteknikerstanden på Skills bliver større end nogensinde før

Med 42 konkurrencefag og 17 demofag bliver der nok at se til for gæsterne til DM i Skills, der starter i Næstved torsdag den 4. april.

På industriteknikerstanden i Hal 4 er det håbet at tiltrække ekstramange gæster i år, og programmet for standen er tæt pakket med spændende indslag og aktiviteter.

Standen, der i år er 135 m2 stor, er delt op i to. Den ene halvdel bliver indrettet med en lille scene og tilskuerpladser, hvor der over alle tre dage vil være korte indlæg om industritekniker- og finmekanikerfaget fra folk med erfaring på området.

Live-stream og mobilholdere

På den anden halvdel af standen kan gæsterne glæde sig til at se og føle industriteknikerfaget med deres egne hænder. Hovedforløbselever på industriteknikeruddannelsen fra tre sjællandske erhvervsskoler bemander standen og demonstrerer en robot og en minifræsemaskine. Gæsterne får også lov at printe deres egne mobilholdere, som kan laves med personlige indgraveringer.

Som noget helt særligt vil konkurrencen i industriteknik, der afholdes i Ringsted, blive live-streamet til en stor tv-skærm, der hænger på standen.

Lørdag den 6. april kan gæsterne komme helt tæt på afgørelsen af DM i Skills for industriteknikere, når dommerne vil opmåle og bedømme dette års Skills-opgaver på standen. Det foregår kl. 9-11.

Besøg konkurrencen med shuttlebus

Industriteknikerstanden er i år skabt i et tæt samarbejde mellem de sjællandske erhvervsskoler, der udbyder uddannelsen til industritekniker: Roskilde Tekniske Skole, ZBC og NEXT Uddannelse København.

Grunden til, at selve industriteknikerkonkurrencen holdes i Ringsted, er, at de fysiske forhold omkring Arena Næstved ikke er egnet til de store og meget følsomme CNC-maskiner, som industriteknikerne arbejder på. Derfor er det i årets udgave af DM i Skills lykkedes at finde en løsning, hvor selve konkurrencen kan besøges i Ringsted med en shuttlebus fra Næstved, mens der ved udstillingsområdet i Næstved vil være fokus på at vise industriteknikerfaget frem.

De gæster, der ønsker at opleve industriteknikerkonkurrencen på tætteste hold, kan frit benytte shuttlebussen.

Se bussens afgangstider her:

Afgang fra Næstved, Hal 4, til Ringsted
Torsdag den 4. april
Kl. 11.00
Kl. 13:00
Kl. 15:00

Fredag den 5. april
Kl. 10.00
Kl. 12:00
Kl. 14:00

Afgange fra Odinsvej 7 i Ringsted til Næstved
Torsdag den 4. april
Kl. 12.00
Kl. 14.00
Kl. 16.00

Fredag den 5. april
Kl. 11.00
Kl. 13.00
Kl. 15.00