20. apr 2021

Nyt AMU-kursus skal sikre kompetencer i cybersikkerhed

It-kriminalitet er en voksende trussel og ikke kun for it-virksomheder. I stigende grad er industrivirksomheder også mål for cyberkriminalitet, og det har fået en række virksomheder i industrien til at efterspørge et kursus på området.

Derfor kan Industriens Uddannelser nu løfte sløret for et helt nyt AMU-kursus, der skal sikre kompetencer inden for cybersikkerhed.

Kurset hedder Cybersecurity operations (49742), og det er udviklet for at ruste medarbejdere i industrien til at arbejde med it-sikkerhed og sikre tiltag til at opretholde it-sikkerheden og dermed være på forkant med cyberkriminalitet. Kurset fokuserer specifikt på sikkerhed og sikkerhedsovervågning.

Faglærte inden for dataområdet

Kurset henvender sig især til faglærte personer inden for det datatekniske område, men også til andre inden for AMU-målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med sikkerhed i forbindelse med infrastruktur i industrien.

På kurset får deltageren bl.a. viden om forskellige former for netværksangreb, kryptografiske sikkerhedsalgoritmer og værktøjer til at foretage analyse og afværge af netværksangreb på basis af informationer i IDS/IPS-systemer.

Se kursusbeskrivelsen her

Det nye AMU-kursus er udviklet i samarbejde med ZBC, der også vil udbyde kurset fra 14. juni 2021. Kurset varer 10 dage.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Alexander Brøndsholm Jensen

Uddannelseskonsulent

Telefon

33 77 91 62

Mobil

21 89 41 72

E-mail

abj@iu.dk