Ny sekretariatschef til Industriens Fællesudvalg

Martin Liebing kommer fra en stilling som uddannelsespolitisk konsulent i Fagbevægelsens Hovedorganisation og før det FTF. Han har bl.a. repræsenteret FTF i forskellige uddannelsespolitiske fora som bestyrelsen for Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag, Rådet for grundlæggende Erhvervsrettede Uddannelser (REU), Voksen- og Efteruddannelsesrådet (VEU).

Martin Liebing Madsen er kandidat i sociologi fra Københavns Universitet, uddannet i projektledelse og er aktuelt i gang med en diplomuddannelse i ledelse. Han har tidligere arbejdet som chefanalytiker og projektleder hos New Insight A/S, hvor han har haft ansvar for en lang række analyser og projekter bl.a. ”Jobprofiler i industrien” for Industriens Uddannelser. Martin har været uddannelseskonsulent hos Teknisk Landsforbund, hvor han bl.a. var formand for Det Faglige Udvalg for Teknisk Designer, med i opstarten af Hands-on kampagnen og ansvarlig for bl.a. efteruddannelse og interessevaretagelse i forhold til tekniske erhvervsuddannelser, AMU og videregående uddannelser.

Martin har en solid erfaring med de kerneopgaver og ansvarsområder Industriens Uddannelser beskæftiger sig med, ligesom han har nært kendskab til industriens virksomheder og medarbejdere.

Vi glæder os til at byde Martin velkommen som vores nye sekretariatschef.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Henrik Amdi Madsen

Direktør

Telefon

33 77 91 04

Mobil

21 44 07 65

E-mail

ham@iu.dk