Spot på den nye uddannelse til AV-tekniker

EUC Nord i Frederikshavn er fra august begyndt at udbyde den nye uddannelse til AV-tekniker. Uddannelsen erstatter den tidligere uddannelse til udstillingstekniker og giver eleven kompetencer inden for dimensionering, implementering og installering af lys-, lyd- og videoteknisk udstyr. Herudover opnår eleven viden om etablering og programmering af it-netværk til av-installationer.

I forbindelse med lanceringen holdt Teater-, Event- og AV-teknikeruddannelsens Faglige Udvalg sammen med AV Brancheforeningen og EUC Nord to møder den 17. april i henholdsvis Aarhus og København, hvor den nye uddannelse blev præsenteret i detaljer.

Ønsker du at se eller gense præsentationerne, kan du her se tre videoer med præsentationerne fra mødet på NEXT Uddannelse København:

  • Baggrunden for uddannelsen v. Niels Buhl, AV-branchens repræsentant [se YouTube-video]
  • Indholdet i AV-tekniker uddannelsen v. Niels Østergaard, underviser, EUC Nord [se YouTube-video]
  • Om voksne elever (over 25 år), vekseluddannelsen (mellem skole og praktiksted), uddannelsesaftale (med tre måneders prøvetid) og godkendelse af virksomheden v. Katrine Laubjerg, uddannelseskonsulent, Industriens Uddannelser [se YouTube-video]

Hent PowerPoint-præsentation fra mødet (PDF-format)

Som det fremgår af præsentationerne, afhænger succesen af, at få oprettet nye praktikpladser, og dermed give unge interesserede en mulighed for at starte på uddannelsen til AV-tekniker. Ønsker du som virksomhed at vide mere om uddannelsen samt hvordan du eksempelvis bliver godkendt som praktiksted, kan du læse mere i faktaarket her:

Hent virksomhedsrettet faktaark om uddannelsen (PDF-format)

Bliv godkendt som praktiksted 

 

Kontakt os gerne og hør nærmere

Helena Kajinic

Uddannelseskonsulent

Telefon

33 77 91 67

Mobil

21 14 25 65

E-mail

hka@iu.dk