Nye elektronikkurser giver den nyeste viden om robotter

Elektronikbranchen får to nye kurser inden for robotelektronik. Det drejer sig om kurset Elektronikoperatør, opdatering 1, som er på grundlæggende niveau og kurset Elektronikoperatør, opdatering 2, som er på avanceret niveau.

Kurserne er udviklet med henblik på at sikre, at udlærte elektronikoperatører eller medarbejdere med tilsvarende kvalifikationer får den fornødne viden om anvendelse af robotter i elektronikindustrien og viden om Industri 4.0.

- Det er de tidligt uddannede elektronikoperatører, som mangler at blive opgraderet til et nutidigt niveau. Der har ikke været efteruddannelse til dem, og det, har vi set i udvalget, var nødvendigt, siger Hans Christian Petersen fra Danfoss Drives, der sidder i Udviklingsudvalget for elektronikindustrien i Industriens Uddannelser.

- Kurserne er ikke afprøvet endnu, men jeg har en forventning om, at det vil give dem det løft og brush-up, som de har brug for. Jeg har oplevet flere, der har efterspurgt efteruddannelse, så det vidner om, at de er sultne efter at lære mere, tilføjer Hans Christian Petersen.

Kurserne skal løbende ajourføres, så de næste der uddanner sig til elektronikoperatører også kan komme tilbage og blive efteruddannet, fordi kurserne følger med tiden og udviklingen.

Begge kurser bliver tilgængelige på AMU Nordjylland.

Læs mere om kurserne og tilmelding på amukurs.dk:

48621 Elektronikoperatør, opdatering 1

48622 Elektronikoperatør, opdatering 2

 

Kontakt os gerne og hør nærmere

Katrine Laubjerg

Uddannelseskonsulent

Telefon

33 77 91 38

Mobil

27 62 01 91

E-mail

kl@iu.dk