Ny chefkonsulent i IU skal rådgive om aftalt uddannelse

Industriens Uddannelser kan med glæde fortælle, at Finn Brøndum pr. 1. juni 2018 tiltræder som chefkonsulent i Industriens Uddannelser. Finn Brøndum, der kommer fra en stilling som uddannelseschef i Grundfos, skal arbejde med IKUFs opsøgende uddannelseskonsulenttjeneste i det vestlige Danmark, hvor han skal besøge industrivirksomheder og vejlede om mulighederne for aftalt uddannelse.

Formålet med det opsøgende uddannelsesarbejde er at sikre virksomhedernes mulighed for vækst og udvikling, og samtidig understøtte medarbejdernes muligheder for at fastholde og udvikle deres beskæftigelse.

Finn Brøndum, der oprindeligt er faglært elektronikmekaniker, har de seneste mange år siddet i flere udvalg under Industriens Uddannelser, senest i Industriens Fællesudvalg, udviklingsudvalget for metalindustriel bearbejdning, køleteknik, støberi og kran og tidligere i Metalindustriens Uddannelsesudvalg. Finns nye rolle betyder, at han udtræder af udvalgene 1. juni 2018.

Når perioden for den opsøgende uddannelseskonsulenttjeneste udløber, vil Finn Brøndum fortsætte med at løse andre uddannelsesopgaver i IU.

Kontakt os gerne og hør nærmere