Årets epoxykonference satte fokus på revisionen af epoxykurset

Industriens Uddannelser har endnu en gang afholdt den årlige epoxykonference for faglærere samt arbejdsmiljø- og sikkerhedsansvarlige. Den traditionsrige konference blev afholdt på Hotel Svendborg med flere end 80 deltagere.

Programmet på Epoxykonference 2018 kredsede i år særligt om revisionen af indholdet af epoxykurset ”Personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater”. Men deltagerne fik også prøvet kræfter med at lave undervisningsvideoer med mobilen, der blev stillet skarpt på den nye test på epoxykurset, og deltagerne blev orienteret af følgegruppen vedrørende epoxy og isocyanater.

Gylden mulighed for at hente inspiration og viden

Tilbagemeldingerne fra konferencens deltagere er positive, og mange ser det som en god og oplagt mulighed for at indhente og dele inspiration og ny viden på området.

Deltager til Epoxy konference

Rolf Pedersen er faglærer på NEXT Uddannelse København og blandt deltagerne på Epoxykonference 2018. Han sætter stor pris på muligheden for at hente inspiration og viden med hjem fra konferencen. Foto: Industriens Uddannelser

- Konferencen giver adgang til andres erfaringer og viden om arbejdsmiljøundersøgelser. Det giver overblik og inspiration til udvikling af undervisningen. Desuden er deltagerne flinke til at dele undervisningsmaterialer. Det er en stor hjælp for nye lærere, siger Rolf Pedersen, faglærer på NEXT Uddannelse København, der deltog i årets konference.

Blandt temaerne på Epoxykonference 2018 var:

  • Produktion af undervisningsvideoer med mobiltelefonen
  • Udvikling af nye og tidsvarende undervisningsmaterialer
  • Nyt fra følgegruppen vedrørende epoxy og isocyanater
  • Den nye test på epoxykurset
  • Problemstillinger i forhold til isocyanater
  • Arbejdsmedicinske perspektiver på epoxy og isocyanter (sygdomme, deres årsager og hvordan de udredes)

Epoxykonference 2018 fandt sted den 12. og 13. juni på Hotel Svendborg.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Christina Stougaard Hansen

Chefkonsulent

Telefon

33 77 91 32

Mobil

22 48 60 06

E-mail

csh@iu.dk

Karen Juul Thomsen

Uddannelseskonsulent

Telefon

33 77 91 71

Mobil

22 93 29 98

E-mail

kjt@iu.dk